» Historia
» Vägbeskrivning
» Tillgänglighet
» Kontaktinformation
» Öppettider
» Taxibåt
» Jobba hos oss


Jobba hos ossJust nu söker vi medarbetare till säsongen 2018!

Utö, som ligger i yttersta havsbandet, är en av södra skärgårdens största öar och hit lockas besökare för att konferera, semestra, koppla av under en weekend eller hålla fest och bröllop. Och för att njuta av skärgården såklart.

Att jobba på Utö Värdshus är ett samarbete. Vårt mål är att ge bra service med personlig känsla. Därför är din största uppgift att ge våra gäster en fantastisk upplevelse, oavsett inom vilken avdelning du arbetar och oavsett vilken typ av gäst det gäller. Vi strävar också efter att alla tar ansvar och bidrar till det där "lilla extra", det som får våra gäster att trivas och känna sig hemma hos oss. Och för att du skall kunna göra det på bästa sätt är vi också måna om att du som anställd får tillfälle och möjlighet att utvecklas inom ditt arbete. Och så ser vi till att ha kul.Anmäl ditt intresse i formuläret här nedanför, så kontaktar vi dig så snart vi tagit del av din ansökan.

För att arbeta på Utö Värdshus så behöver man bo på ön. Personalboende finns, men ange gärna om du har boende på egen hand.


Namn:   
Ålder:   
Gatuadress:   
Postadress:   
Telefon:   
E-post:   
Jag söker jobb som:   
Tidigare arbetsgivare:   
Berätta lite om dig själv:   
Övrigt:   
Datapolicy:*    Jag har läst Utö Värdshus datapolicy